Fråga facket Fråga facket

Vi söker en verksamhetsassistent

Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer bland annat att bestå av att ansvara, utveckla och handlägga verksamheten för Ungverksamhet och för Skolinformationsverksamhet. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med oreglerad arbetstid. Placeringsort är Umeå.


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delning

Foto: Lars Forsstedt

LO-distriktet i Norra Sverige söker Verksamhetsassistent

LO-distriktet i Norra Sverige arbete sträcker sig över Norrbotten och Västerbotten, där man samordnar information och verksamhet i nära samarbete med förbundsavdelningarna och de lokala LO-facken i kommunerna.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med oreglerad arbetstid. Placeringsort är Umeå och tillträde sker efter överenskommelse, med provanställning 6 månader. Man omfattas av kollektivavtal mellan Handelsanställdas förbund och Arbetarrörelsens förhandlingsorganisation.

Huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att bestå av:

  • Ansvara, utveckla och handlägga verksamheten för Ungverksamhet och för Skolinformationsverksamhet
  • Ansvara och delta på utbildningar, konferenser och seminarium kopplat till verksamheten
  • Verksamhetsadministration

Du har erfarenhet av att organisera, samordna och verkställa beslut. Du har kunskaper i projektledning och ansvarskänsla för ekonomiska förutsättningar, administration och rapportering. Du är en bra skribent och talare. Du har goda kunskaper om arbetarrörelsen och i första hand fackföreningsrörelsen, dess organisation arbetssätt och beslutsordning. Du delar givetvis arbetarrörelsens värderingar och har bred facklig och politisk skolning. Erfarenhet från fackligt arbete på regional och central förbundsnivå är meriterande, liksom erfarenhet av fackligt/politiskt arbete.

Som person är du flexibel, lösningsorienterad, strukturerad, självgående, serviceinriktad och lyhörd med god samarbetsförmåga.

Upplysningar om tjänsten lämnas av:

Maria Östberg, chef för LO-distriktet i Norra Sverige. 070-628 26 04, maria.ostberg@lo.se
Elisabeth Wincent, facklig företrädare för Handels. 072-227 28 13, elisabeth.wincent@lo.se

Välkommen med din ansökan senast den 21 november 2022 till: maria.ostberg@lo.se

Linda Kvenås
- Din webbläsare verkar inte ha stöd för javascript. Skriv in fornamn.efternamn@lo.se i ditt mailprogram.