Fråga facket Fråga facket

Tävling: Vinn en dag med Karl-Petter Thorwaldsson

LO utmanar samtliga LO-distrikt och förbundsavdelningar i landet på en tävling där en dag med Karl-Petter Thorwaldsson är första pris!


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delning

Som en del i att få upp temperaturen i valrörelsen utmanar nu LO samtliga LO-distrikt och förbundsavdelningar i landet på en tävling om att göra korta personliga filmklipp där vi uppmanar medlemmarna att gå att rösta.

Första pris i tävlingen är att LOs ordförande Karl-Petter Thorwaldsson kommer och valarbetar med er under en heldag den 3 maj.
Vid eventuell vinst bli ni kontaktade av LO-distriktet i Norra Sverige för att gemensamt planera upp dagen.

Regler:

Tävlingen går ut på att så många medlemmar och förtroendevalda som möjligt gör ett kort personligt filmklipp, 10 sekunder, som handlar om EP-valet.

Tävlingstiden pågår från 1 april till 17 april.

Filmklippet ska beröra:

  • Att det är EP-val den 26 maj.
  • Det är viktigt att rösta!
  • Kryssa Danielsson nr 2 på sosselistan.
  • Vilken förbundsavdelning man tillhör.

Därefter lägger personen själv upp den på sin EGEN facebooksida med hashtagg #tatillbakakontrollen #kryssadanielsson. Detta gör man direkt efter man spela in klippet - inga väntetider. Kontrollera att inlägget är offentligt.

Efter det skickar man en länk till filmklippet via Messenger till LO-distriktet i Norra Sverige så ser administratörer för sidan till så att bidragen kommer in till bedömning i LO Mobiliserar-gruppen på Facebook.

Lycka till!

 

Linda Kvenås
- Din webbläsare verkar inte ha stöd för javascript. Skriv in fornamn.efternamn@lo.se i ditt mailprogram.