Fråga facket Fråga facket

LO Mervärde lanserar nytt medlemslån

LO-förbundens medlemmar kommer från och med 15 april att erbjudas ett än mer konkurrenskraftigt medlemslån, med ett inkluderat liv- och betalskydd med generösa villkor.


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delning

LO-förbundens medlemmar kommer från och med 15 april att erbjudas ett än mer konkurrenskraftigt medlemslån, med ett inkluderat liv- och betalskydd med generösa villkor.

–Vi har märkt en ökad efterfrågan av förmånliga banktjänster från medlemmarna och hoppas det nya medlemslånet ska bli uppskattat, säger Karl-Petter Thorwaldsson, ordförande LO.

LO har erbjudit medlemslån till förbundens medlemmar sedan 1982 och det finns idag över hundra tusen aktiva konsumentlånekunder.

– Bankmarknaden har förändrats med nischbanker och online-produkter, men goda lånevillkor är lika aktuellt för medlemmarna idag som det var när vi började erbjuda medlemslån till LO-medlemmar, säger Claes-Göran Enman, vd LO Mervärde.

Det är EnterCard som blir långivare till LO Mervärdes nya medlemslån, vilket är ett av Skandinaviens ledande kreditmarknadsbolag och sedan tidigare utgivare av Medlemskortet Mastercard.

– Vi är stolta över det utökade förtroendet från LO Mervärde och ser fram emot att tillsammans med dem utveckla ytterligare en konkurrenskraftig produkt till medlemmarna, säger Freddy Syversen, CEO på EnterCard Group AB.

 

Fakta Medlemslånet

  • Medlemslånet har ett inkluderat liv- och betalskydd med generösa villkor.
  • Lånet är en digital produkt som ansöks online.
  • För medlemmar som önskar träffa en bankman finns erbjudandet om medlemslån från Swedbank och Sparbankerna kvar.
  • Det nya medlemslånet ställer inga krav på byte av bank.

Läs mer på LOmervärde.se/medlemslånet

Linda Kvenås
- Din webbläsare verkar inte ha stöd för javascript. Skriv in fornamn.efternamn@lo.se i ditt mailprogram.