Fråga facket Fråga facket

Försäkringsinformatörer har hittat mångmiljonbelopp

Försäkringar Förbundsavdelningarnas försäkringsinformatörer i Norr- & Västerbotten har under 2018 genomfört informationer som skapat förutsättningar för mångmiljonbelopp i försäkringsersättningar.


Publicerad Uppdaterad
Kopiera länk för delning

Med facit för 2018 kan vi konstatera att Förbundsavdelningarnas Försäkringsinformatörer i Norr- & Västerbotten har genomfört informationer som skapat förutsättningar för medlemmarna i form av mångmiljonbelopp i hittade försäkringsersättningar.

Bara inom våra kollektivavtalade försäkringar på avtalsområdet SAF/LO (Privata arbetsgivare) och KFO (Kooperativa arbetsgivare) genomfördes 20 134 registrerade samtal under förra året. I samband med dessa hittades 4116 st försäkringsärenden till ett värde av ca 82 000 000 kronor! Till detta ska läggas värdet av hittade försäkringsärenden i våra samhällsförsäkringar samt inom avtalsområdena Stat, och Kommun/Landsting, och alla fackens medlemsförsäkringar.

En stor eloge till alla er försäkringsinformatörer där ute. Ni gör en fantastisk insats för era arbetskamrater. Fortsätt att informera och registrera, så våra kompisar får ut den ersättning de har rätt till!

LO/Folksam-kommittén genom
Krister Johansson, ordförande för LO-distriktet i Norra Sverige

Linda Kvenås
- Din webbläsare verkar inte ha stöd för javascript. Skriv in fornamn.efternamn@lo.se i ditt mailprogram.